Training

Een team mensen is tot veel in staat, maar dat gaat niet vanzelf. Het resultaat is sterk afhankelijk van de onderlinge dynamiek, zowel de zichtbare als de onzichtbare. 

Hoe krijg je je team weer in beweging? In verbinding? Hoe kom je als team tot een effectieve en fijne samenwerking? Hoe zorgen je als team voor meer impact op onze omgeving, stakeholders of klanten? Hoe creëer je een omgeving waarin mensen vanuit passie werken, in hun kracht staan en hun uiterste best doen om resultaten te halen?

Alles wat aandacht krijgt groeit. Ik geloof dat het ontzettend belangrijk is om met je team af en toe even écht stil te staan. De tijd te nemen en aandacht te geven aan jullie missie, visie en doelen. Maar vooral aan elkaar, aan de onderlinge dynamiek, zowel het zichtbare als het onzichtbare. Want: “music is not in the notes but in the silence in between“ (Mozart).

Teamontwikkeling

Mijn teamsessies zijn maatwerk. Als gecertificeerd Management Drives trainer, kan ik teams begeleiden op basis van een drijfverenanalyse. Deze teamsessies zorgt voor inzicht in elkaar en elkaars kwaliteiten. Als team krijg je duidelijk waar je kracht ligt, waarop jullie willen investeren en wat wenselijk is om verder te ontwikkelen. Aan het einde heb je dan als team concreet zicht op de gebieden waarin jullie verder willen ontwikkelen zodat er concrete vervolgstappen bepaald kunnen worden. Met deze inzichten kun je aan veel dingen werken als team, nét wat er op dat moment nodig is, of blijkt te zijn.

In de begeleiding van een team kijk ik bovendien naar alle aspecten die nodig zijn voor succes. Van organisatiecontext tot de historie van de organisatie of het team. Maar ook de sfeer, cultuur en doelen van het team. Als coach heb ik hierbij in het bijzonder oog voor de aanwezige kwaliteiten, valkuilen en persoonlijkheden. Management Drives hoeft daarom ook niet altijd het meest passende instrument te zijn.

Iedere organisatie is uniek. Ieder team is uniek. Iedere medewerker is uniek. Samen bespreken we waar behoefte aan is, welke tijdsinvestering gemaakt kan worden en wat het budget is. Zo komen we altijd tot de juiste boost die jouw team nodig heeft om tot een volgend niveau te komen. De beste versie van zichzelf.

Purpose & People

Sinds november 2020 werk ik samen Natalja Schoorlemmer en Saskia Wessels van When Purpose Meets People. Samen werken wij aan het creëren van omgevingen waarin mensen vanuit passie werken, in hun kracht staan en hun uiterste best doen om resultaten te halen. Wij werken in onze sessies en trainingen veel met Story Telling Circles.

Met When Purpose Meets People hebben we onder andere de workshop Op Afstand in Verbinding ontwikkeld.

Workshop: Op Afstand in Verbinding

Vaak hoor ik: deze tweede lockdown is heftiger. Dagen worden korter en behoefte aan écht contact groter. “Ik mis het informele contact, de toevallige ontmoetingen en ontdekkingen, die leiden tot nieuwe ideeën en innovatie.” Herken jij dat ook? Een spontane ontmoeting bij de koffieautomaat kan je soms net even dat goede idee geven dat je nodig had om verder te kunnen. Of je ontmoet in de wandelgangen net even die persoon die jou verder kan helpen met jouw project.

Nu ervaren veel mensen dat ze toch vooral afhankelijk zijn van zichzelf in hun werk. Covid-19 heeft veel impact op bedrijven, teams en individuen. Hoe ga je om met een terugslag of crisis als deze? En hoe blijf je in contact en verbinding met elkaar? De ontwikkelbehoefte van mensen stopt niet. Juist in deze crisis is het ook tijd voor reflectie. Reflecteren op je leven, je thuissituatie, je carrière.

Wij hebben daarom een workshop ontwikkeld voor teams die een boost willen geven aan de onderlinge verbinding, intrinsieke motivatie en focus richting de toekomst. Op een effectieve én creatieve manier. Online of fysiek op veilige afstand. We zorgen in elk geval dat je in beweging komt! Wil je meer weten? Klik hier